29. 8. 2013

PRAGUE FASHION WEEK CASTING


Prague Fashion Weeek se blíží a proto jsme se byli podivat do luxusních prostor hotelu BOSCOLO na 1. casting modelů a modelek na dny 9. až 15. Září kdy v Praze po třetí po vzoru světových týdnů módy opět "vyrostou" stany, respektive 1 stan:D :D , kde právě a nejen tam vybrané modelky a modelky zazáří na této prestižní události v modelech nejlepších českých i zahraničních designerů..


Po celou dobu castingu spolu  s námi byla přítomná i naše kamarádka, modelka a moderatorka FashionTV Kate Cast, které se po dobu trvání Prague Fashion Weeku budeme starat o vizáž a styling a začneme s tím už 9. září, kdy PFW slavnostně zahájí fashion show slavné japonské návrhářky Hirono a těšit še můžeme na průřez jeji tvorby pod značkou SAPHIR EAST!  Zahájení PFW proběhne stejne tak jako v minulých letech v prostorách Rezidence Primátora hlavního města Prahy...



Mezi porotci nemohly chybět ani zakladatelky Prague Fashion Week Karolina Bosaková a Barbora Bergová a samozřejmě ambasadorka značky Dreft, jíž je Miss World 2006 Tatiana Kuchařová ..


Model Filip Hájek před porotci Filipem Vaňkem, Barborou Bergovou a Peterem Varady..



















Žádné komentáře:

Okomentovat